IMPORTANT!


Dragi participanti,

Pentru organizarea Etapei Scrise a concursului LuminaMath din 24 noiembrie 2018, Fundatia Lumina Institutii de Invatamant are nevoie de sprijinul fiecarui inspectorat scolar judetean in parte. Inspectoratul scolar judetean este cel care pune la dispozitia concurentilor LuminaMath, Centrul de Examen din fiecare judet si profesorii supraveghetori necesari pentru buna desfasurare a concursului. Daca, vor exista judete care nu vor putea pune la dispozitie acest Centru de Examen din diferite motive, din pacate, concurentii calificati pentru Etapa Scrisa din judetul respectiv nu vor putea sustine examenul final.

Fundatia Lumina Institutii de Invatamant va face toate eforturile pentru a acoperi impreuna cu inspectoratele judetene scolare, o arie cat mai mare de examinare. In cazul in care acest lucru nu va fi posibil, Fundatia Lumina Institutii de Invatamant nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea sustinerii Etapei Scrise in judetul respectiv. Altfel spus, prin acceptarea acestui disclaimer, intelegeti si acceptati ca este posibil ca sustinerea Etapei Scrise a concursului LuminaMath sa nu poata avea loc in judetul dumneavoastra si va dati acordul pentru inscrierea si sutinerea doar a Etapei Online in aceste conditii.

Dupa inregistrare, sistemul va trimite automat un e-mail de confirmare care va contine datele inscrise pentru userul respectiv. Username-ul va fi adresa de e-mail cu care s-a completat formularul de inscriere, iar parola este aleasa de catre utilizator.


Va multumim si va dorim succes!